fbpx

Interview Myrna van Kemenade & JJ van Zon

Myrna van Kemenade is een internationaal yoga & meditatie docent, life coach and BMR therapeut. Ze is onderneemster van meerdere bedrijven met als paradepaardje haar succesvolle yogastudio in Zaandam, Yogadreams. Ze faciliteert yogadocenten-opleidingen in Zaandam, Noord-Brabant en Maastricht. Deze dame heeft veel kennis – vanuit studie en ervaring – over leven vanuit je hart, maar ze is ook niet bang om toe te geven dat zij ook worstelt af en toe.

Naast haar ondernemingen blijft het een praktische meid. Ze zal niet haar leven vertoeven op een hutje op de hei. Myrna houdt van haar bleekselderij sap, kruidenthee plus een fysieke & energieke detox op zijn tijd. Maar daarentegen omarmt ze het aardse en geniet ze ook graag van een bitterbal met een wijntje.

Scroll lekker door deze pagina en ik garandeer je dat je geïnspireerd zal raken door deze krachtige vrouw, zodat ook jij je leven bewuster door wilt & kunt brengen. 

Video 1

Myrna en ik hebben elkaar ontmoet in 1999 toen zij in een clip van Renee Froger en ikzelf in de musical Fame danste. Hebben we nog meer raakvlakken? Wat is primordial sound meditatie? Waarom vindt Myrna spiritualiteit een lastig woord? En waardoor was ze teleurgesteld toen ze net yogaland binnenkwam? Ontdek het in de eerste video van een achtdelige serie. 

Video 2

Myrna heeft in de musicals Chicago opgetreden en was de understudy van Chantal Jansen in Saturday Night Fever. Hoe is de ontwikkeling van “Disco Inferno” naar yogi tot stand gekomen? Wat is Yang en Yin? Hoe wordt je zachter? En waarom dit niet altijd makkelijker is. Wat is yoga-shoppen? En meer over de yogadocenten opleidingen van Yogadreams… Check het in de tweede clip van deze videoserie.

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade

Video 3

Myrna bepaalt lekker zelf haar leven en dat sluit natuurlijk aan op de boodschap uit mijn boek; spiritualiteit voor de eigenwijs. In deze video vertelt ze over haar ‘imperfecte’ eigenschappen, wat je meteen verbindt met haar. Verder… Wat is micro, meso en macro niveau? Hoe help je mensen? Hoe je als beginnend ondernemer een succesvolle yogastudio opbouwt. En ze vertelt niet alleen over de business skills maar juist ook over de mindset. Superwaardevolle informatie. Ga deze derde video nu kijken.

Video 4

Mensen in hun waarden laten en jezelf daarin niet verliezen, dat is de boodschap die ik krijg uit de volgende video. Hoe ga je om met negatieve mensen? Waarom je niet de goedbedoelde coaching-skills moet opdringen? Wat gaat nuchtere Myrna doen als ze de baas zou zijn van de United Nations? En hoe moeilijk is onvoorwaardelijke liefde? Bekijk de vierde video nu.

Video 5

Myrna heeft het voorwoord in mijn boek; de kracht van me-time (spiritualiteit voor de eigenwijs) geschreven. Wat is me-time? Waarom is dit voor iedereen anders? Hoe kun je zorgen dat je het stuur van het sneaky ego overneemt? Hoe kun je met mildheid naar jezelf kijken? Wederom kom je in deze onderstaande video een aantal eye-openers tegen.

Video 6

Myrna biedt onwijs veel trainingen en (docenten)opleidingen aan op drie verschillende plekken in Nederland. In deze video hoor je waarom er Vinyasa en Yin docentenopleidingen bij Yogadreams zijn en geen Hatha Yoga opleiding? Wat is Body Mind Release therapie? En ze verteld hoe ze door BMR haar partner leerde kennen. Veel kijkplezier.

Video 7

Myrna verteld over haar me-time, haar dagelijks ritueel, de favoriete yogaposes en we hebben het over haar favourite voeding (bleekselderij en appeltaart) en detox. En we bespreken een aantal reacties van lezers over hun me-time momentjes na het lezen van mijn boek. Deze video wil je niet missen als je tips nodig hebt.

Video 8

Als KLAPPER op de vuurpijl, neemt Myrna ons mee in een meditatie, die voor een openbaring zorgt bij yours truly. Geniet natuurlijk eerst zelf van deze meditatie en kijk wat het met mij doet en hoe ik me herpak.

Myrna heeft een online detox cursus ontwikkeld samen met Yoga Magazine. Voor meer informatie klik hier. 

Zie hier het ochtendritueel van Myrna.

Voor meer informatie over de yogadocenten opleidingen van Yogadreams, klik hier. 

Meer weten over Body Mind Release Therapie. Hit this button!

Website: Yogadreams.nl

Website: Myrna van Kemenade

 

 

empowerment challenge

Sign Up. It's Free!

Receive 7 Practical Steps Over The Next 14 Days To Increase Your Confidence & Become Empowered

You have Successfully Subscribed!

Sign up for JJ’s Weekly Updates that will enrich your life. It’s Free!

Enter your first name and email address to sign up

You have Successfully Subscribed!

empowerment challenge

Sign Up. It's Free!

Free Challenge that empowers you to stop doubt and worry about what other people think so you can make authentic decisions to attract any dream you desire

Empowerment Challenge

You have Successfully Subscribed!