fbpx

 
 
 
 

Werken Met
JJ Van Zon

 
 
 
 

HALLO SCHOONHEID!

Wil jij verlost, verlicht en bevrijdt zijn van je problemen en leren hoe jij je lichtje honderd procent kunt laten schijnen?

Ik begrijp wanneer je even van het padje bent geraakt of wanneer je ontevreden bent over de kwaliteit van je huidige leven. Hetzelfde is mij overkomen. En het eerste wat ik je wil meegeven: “Het is okay!”

In deze wereld worden we opgeleid om vanuit ons ego te denken en daardoor raken we verstrikt met alle problemen van dien.

Heb je last van:

  • overmatige stress
  • piekeren
  • slapeloze nachten
  • negatief zelfbeeld
  • kribbigheid, frustraties, jaloezie, boosheid (of andere emoties)
  • Depressieve of negatieve gedachten
  • Burn-out
  • Verslaving
  • Hoge bloeddruk of andere lichamelijke klachten
  • Balans vinden of tijd vrij maken om te genieten 

Mocht je ‘ja’ zeggen op één of meerdere klachten hierboven dan sta je simpelweg te ver van je kern. En wanneer je ver van je kern verwijdert bent, heeft je Ego-stem veel invloed op je keuzes. Je leeft van buiten naar binnen. En alles wat jij nodig hebt is een 180 graden draai.

Met mijn begeleiding ga jij weer vanuit je hart denken, spreken en doen. Hierdoor kalmeert je oververhitte hoofd en zal jij jouw angstige impulsen op tijd herkennen waardoor jij beperkende patronen gaat doorbreken.

STOP MET ZOEKEN!
JE HEBT JE ADVIES GEVONDEN

Ik nodig je uit voor een GRATIS ME-TIME COACHSESSIE (telefonisch of via videobellen WhatsApp/Skype/Zoom). In deze sessie maak jij kennis met wat voor jou nodig is om je problemen op te lossen. We zijn allemaal hetzelfde, maar iedereen is uniek! Vandaar dat ik je eigenheid respecteer. Je staat nu misschien even stil, maar ik kan je verzekeren dat we allemaal de kracht in ons hebben om van het leven te genieten. Zet in deze sessie bewust een stap richting verlossing, verlichting en bevrijding. Jij bent dit waard.  

Ervaar wat jíj nodig hebt om je leven wat er nu is volledig te omarmen. Raak bewust van welke overtuigingen en verwachtingen jou beperken en jouw lichtje daardoor dimmen. Want uiteindelijk is dat wat zorgt voor het conflict! Het universum heeft jou gecreëerd. Jij hoort hier te zijn. Jij bent nodig. Dus als jij je lichtje door wat voor reden laat dimmen, is de communicatie met het universum verstoord. Door bewustwording, bescherming en beoefening tijdens wat ik de dagelijkse me-timemomenten noem, zal jij het licht weer weten te herstellen. Je inzicht neemt elke dag toe zodat je steeds beter weet welke stappen jij wilt zetten om je doelen te bereiken. Dit gaat jouw leven compleet veranderen!

KOM IN ACTIE & MELD JE NU AAN
DIT IS WAT JIJ NODIG HEBT

Normaal vraag ik voor deze sessie 97 euro. Ik bied je deze sessie gratis aan omdat ik je eerst wil leren kennen. Zo kun jij tijdens deze sessie ontdekken of ik jou kan ondersteunen in het laten schijnen van je licht waardoor jouw leven aanzienlijk aangenamer wordt.

Ik heb beperkte beschikbaarheid voor deze sessies, dus boek jouw sessie zo snel mogelijk. Klik op de roze knop. Zo krijg je meteen toegang tot mijn agenda en kun je een afspraak plannen op het tijdstip dat jou past.

Na jouw aanmelding ontvang je van mij een email met vragen die ik gebruik, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden en het maximale uit deze sessie halen.

Reserveer nu je plek en zet bewust een eerste stap op weg naar een nieuw leven!

Mocht je meer informatie willen over wie ik ben, dat snap ik! Deze vind je achter de roze knop..

“JJ is de perfecte coach voor mij, compassie vol, liefhebbend, inspirerend en – niet onbelangrijk- hilarisch om mee samen te werken. Ik heb echt geleerd me meer te concentreren op de positieve dingen van het leven, vooral in de meest hopeloze situaties. Mijn doel om beter te slapen is bereikt en ik voel me meer ontspannen en zelfverzekerd in allerlei situaties. “

Susan Prinz

P&O Human Recources

“Wat een zegen ben je! Toen ik tegen het einde van 2017 in een onverwachte emotionele dip verkeerde, wendde ik me tot jouw begeleiding en ondersteuning. Dit gaf je me zoals altijd met heel je hart, wat een zeer krachtig onderdeel was in mijn genezingsproces. JJ, je hebt een echt talent om je hart te delen met de wereld. Ik kan niet wachten om van je te blijven leren terwijl ik me op mijn spirituele en mindfulness-reis begeef, ik ben zo dankbaar dat onze paden elkaar gekruist hebben. “

Yolande Olhaus-Sluiter

Life & persoonlijke ontwikkelingscoach

“Je bent een geweldige katalysator geweest voor deze prachtige verandering die in mijn leven plaatsvond … en daarvoor ben ik je ongelooflijk dankbaar. Het was een opwindende week van delen met vrienden van de dingen die ik op deze retraite en reis leer … en Ik voel echt de vrijheid van mijn emancipatie … het is geweldig! “

Charm Laubscher

Leraar

Start Nu Met Je Me-Time Momenten

empowerment challenge

Sign Up. It's Free!

Receive 7 Practical Steps Over The Next 14 Days To Increase Your Confidence & Become Empowered

You have Successfully Subscribed!

Sign up for JJ’s Weekly Updates that will enrich your life. It’s Free!

Enter your first name and email address to sign up

You have Successfully Subscribed!

empowerment challenge

Sign Up. It's Free!

Free Challenge that empowers you to stop doubt and worry about what other people think so you can make authentic decisions to attract any dream you desire

Empowerment Challenge

You have Successfully Subscribed!