fbpx

Hallo mooi mens,

Super leuk dat je jouw ‘spirituele me-time avontuur’  wilt verrijken met de yogatraining en het meditatie album.

Ik hoop dat het boek je op dit moment inspireert om de wereld ‘anders’ te bekijken.

 

Missie

Het is mijn missie om spiritualiteit toegankelijk te maken, zodat we minder beïnvloed worden door het ego-denksysteem, en dus een (mentaal & fysiek) gezonder en gelukkig leven leiden.

 

Verhaal

Mijn persoonlijke verhaal lees je in het boek. Spiritualiteit heeft mij mentaal weer gezond gemaakt. Het is het meest praktische wat ik ooit geïmplementeerd heb in mijn leven. Het houdt mij met beide benen op de grond en het zorgt letterlijk dat ik niet gek word.

 

Hét grote probleem

Een cursus in wonderen zegt dat er uiteindelijk maar één probleem is! Het probleem is …dat wij denken afgescheiden te zijn. Het houdt ons gevangen in een illusie. Het ego-denksysteem houdt deze illusie in stand. Het zorgt dat wij denken dat ons hoofd de leider is. Mede daarom hebben we last van stress, slapeloosheid, depressie, burn-out, en ga maar door …

 

De geboren leider

Je hart is een natuurlijke verbinder en is de enige echte leider. Wanneer jij je hart met al zijn liefdevolle krachten uitnodigt, kun jij je oververhitte hoofd weer laten afkoelen, waarna hij zijn normale werk weer kan hervatten. Yoga en meditatie prepareren je om de strijd aan te gaan met je ego-denksysteem. Het zorgt voor bewustwordingen en verbinding.

Tijdens het schrijven van het boek werd het mij duidelijk, dat ik jou ook mee wilde nemen in de wereld van yoga en meditatie. Het is mij vaak verteld, dat mijn kijk op spiritualiteit als authentiek ervaren wordt, dus misschien past mijn visie wel bij de jouwe. Maar wederom maak er je eigen draai aan.  Jij hebt een uniek leven en dus ook een uniek me-timemoment nodig.

 

Hoe werkt het?

Ieder hoofdstuk in het boek heeft een bijpassende geleide meditatie en een video in de yogatraining. Ik adviseer je om deze samen te bundelen in je reis. Maar als dat niet werkt voor jou, doe dan lekker wat goed voelt voor jou.

Het boek met de yogatraining en het meditatie album samen, reflecteren mijn reis van verdwaald en depressief mannetje naar het stralende lichtje wat ik nu ben geworden.

En mijn wens voor jou is dat jij het bewustzijn creëert zodat ook jij vanuit je hart gaat leven en daardoor mooie momenten ervaart.

 

Hieronder leg ik uit hoe je toegang krijgt tot de yogatraining en het meditatie album.

 

 

De kracht van me-time meditatie album

Meditatie is de makkelijkste tool met de snelste resultaten! Er komt vaak veel weerstand naar boven als überhaupt het concept ‘mediteren’ wordt genoemd. Maar vraag je echter af, waarom al die weerstand? Ik zal je vertellen waarom.

Je ego-denksysteem maakt je meteen ongemakkelijk met gedachten en emoties zodat je het mediteren laat. Het ziet hoe snel hij invloed verliest wanneer jij zou gaan mediteren. Dus dan maar meteen tackelen die handel, toch … Voor jou dus de opdracht om hierop bedacht te zijn en door te zetten met je plan om je doelstelling te behalen.

Het meditatie album heeft negen meditaties, die ik speciaal voor je heb opgenomen. Ze zijn speciaal gecreëerd voor elk hoofdstuk bij dit boek.

Verderop kun je ook de geschreven versies bekijken. De meditaties zijn allemaal tussen de vier en zes minuten. Het is dus makkelijk om hier dagelijks tijd voor vrij te maken.

Hoe krijg ik toegang tot het meditatie album?

Krijg toegang tot het meditatie album door op de volgende link te klikken. Je hebt wel een wachtwoord nodig om op de website pagina te komen.

Hoe vind ik het wachtwoord? Ga naar de eerste quote in het boek. Die vind je voor het eerste hoofdstuk ‘mijn witte duif’. Wie schreef deze quote? Vul de naam – aan elkaar in kleine letters (veertien letters) – in en krijg toegang tot het meditatie album.

Klik hier en start je me-time meditatie avontuur

 

 

De kracht van me-time yogatraining

Na mijn danscarrière kreeg ik last van blessures. Dit schijnt normaal te zijn bij topsporters, die ineens stoppen met hun jarenlange training. Met de kennis die ik kende vanuit de danswereld ging ik stretchoefeningen doen, wat vervolgens overvloeide in yoga.

Yoga maakte indruk op mij, omdat ik mijn lichaam (en dus ook het leven) vanuit een andere invalshoek ging bekijken. Ineens was ik nieuwsgierig naar verbinding, kalm zijn, en van het moment genieten.

In plaats van een instrument dat niks te vertellen had werd mijn lichaam iets om te koesteren.

Yoga is voor iedereen

In de yogatraining die hoort bij dit boek hoef jij je geen zorgen te maken dat het niks voor jou is. Het is voor iedereen.

Deze yogatraining concentreert zich voornamelijk op de mindset en het ontwikkelen van hoop en doorzettingsvermogen. Dit alles om het proces van veranderen zo aangenaam en vloeiend mogelijk te maken.

Wederom omarm de weerstand die naar boven komt, maar weet dat dit komt van je ego-denksysteem die wilt voorkomen dat jij verandert.

Hoe krijg ik toegang tot de yogatraining?

Krijg toegang tot de yogatraining door op de volgende link te klikken. Je hebt wederom een wachtwoord nodig om op de website pagina te komen.

Hoe vind ik het wachtwoord? Ga naar het voorwoord in het boek. Wat eet Myrna tijdens het schrijven van het voorwoord? Vul je bevinding – met kleine letters (tien letters) – in en krijg toegang tot de yogatraining.

Klik hier om te starten met de yogatraining

 

Geniet, lach, ervaar & leef

Heel veel plezier met de yogatraining en het meditatie album dat hoort bij het boek, de kracht van me-time (spiritualiteit voor de eigenwijs).

 

Contact

Je kan me altijd bereiken op hello@jjvanzon.com voor vragen, en ik hoor vooral graag ervaringen. Ik kan niet beloven meteen te antwoorden, maar ik zal antwoorden. En maak je niet druk over lange verhalen….ik praat ook graag. 😉

Laat je licht 100% schijnen vandaag,

Love, Peace & Namasté JJ

 

empowerment challenge

Sign Up. It's Free!

Receive 7 Practical Steps Over The Next 14 Days To Increase Your Confidence & Become Empowered

You have Successfully Subscribed!

Sign up for JJ’s Weekly Updates that will enrich your life. It’s Free!

Enter your first name and email address to sign up

You have Successfully Subscribed!

empowerment challenge

Sign Up. It's Free!

Free Challenge that empowers you to stop doubt and worry about what other people think so you can make authentic decisions to attract any dream you desire

Empowerment Challenge

You have Successfully Subscribed!